Beszóltak

Totalcar

Nincs megjeleníthető elem

Belsőség

Nincs megjeleníthető elem





Skoda 105S (1984) menni Rajnapart

2010.03.30. 20:32 | Rocko- | Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló skoda rajna tour

Úgy látszik másiknak is megtetszett a dömsjöi és debrecensjöi utinapló, így egy olvasónk keresett meg ezirányú terveivel.

Sziasztok,

Ma éjfél körül (és sorban immár harmadszor) három nagyon kockafej bezsuppolja magát egy 1984-es, teljesen gyári, antituning, fehér, helyenként rozsdapöttyös Skoda 105S-be és kimegy Németországba, a Rajna mellé, a húsvét hétvégén megrendezendő Breakpoint 2010 demoscene partyra, ami a világ legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye. Az úticél Bingen am Rhein, röpke 1027 km-es távolságban Budapesttől. (Tervezett útvonal.) A reménybeli érkezés szerda este tájban.

Chain-Q of Skodaklub, (a.k.a. Charlie/Singular Crew)

Természetesen kaptunk is némi infot a Skodáról, képeket a tavalyi partiról, valamint kettő darab videot is (1., 2.). Várjuk hát a friss híreket!




A bejegyzés trackback címe:

https://filiapub.blog.hu/api/trackback/id/tr921882170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása